Translate

joi, 26 mai 2011

Panou.

Cand eram in Franta m-am hotarat sa strang dopurile de la vin (pe ale tuturor de pe acolo, de fapt) si sa fac ceva cu ele, sa le folosesc intr-unul din proiectele mele...Atunci nu stiam prea bine ce sa fac cu ele, dar intr-o zi am vazut un DIY care m-a inspirat sa creez aces PANOU. Cand m-am intors acasa am cautat prin podul cu vechituri si am gasit doua rame ponosite,una mai simpla si una in care batranii obisnuiau sa puna poze cu familia. Pe aceasta din urma am si folosit-o pe post de suport, dupa ce am vopsit-o in verde inchis si am condimentat-o cu niste puncte argintii, iar la sfarsit am taiat dopurile de pluta pe jumatate si le-am lipit pe placajul pe care l-am pus pe spatele ramei impreuna cu tataie. Iata ce am obtinut:




Asadar:
-ceva nou: acrilicul argintiu si placajul
-ceva vechi: rama
-ceva imprumutat: dupurile (de la prieteni)
-ceva albastru: ciucurelul (pe care l-am primit de la o eleva)

Particip cu aceasta creatie la provocarea a 14-a "Reteta de succes" de pe http://scrapper-in-romania.blogspot.com/.


Spor la creat!
Andreea

marți, 24 mai 2011

Concurs "Din inima de copil"

Acesta este un concurs organizat de ActivitatiCopii, Diastudiocreativ și  Galeria Creativ 
cu ocazia zilei copilului (1 iunie). Eu o să particip împreună cu elevii clasei a VI-a ai Școlii cu clasele I-VIII ION MAREȘ, Vulcana de Sus.
Iată și câteva poze:





Și acum să vedem ce a făcut fiecare:

ANABELA


ANDREEA

BEATRIS

BETY

LORENA

LUIZA


SEBI


BOGDAN



Sper să avem noroc!
Andreea










Sunt in TOP 3 !!! :D

Uraaaaa! Sunt si eu in Top 3 pe scrapper-in-romania.blogspot.com pentru luna Aprilie! Cat ma bucur! Este o satisfactie mai mare decat daca as fi castigat pentru ca lucrarea mea a fost ALEASA pentru acest top, nu trasa la sorti ! Va multumesc, fetelor!
Ne vedem la provocarea de luna aceasta!

Cu drag, Andreea